AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: TECNIA DXM SL

NIF: B17389966

Adreça: c/ d’Ullá, 7 – 17257 – TORROELLA DE Montgrí – GIRONA

Telèfon: 972760640

Email: tecnia@tecniadxm.com

Tom 636, Foli 129, Fulla GI-12203, Inscripció 1a, núm. 1026 de protocol

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Pàgina web destinada a la promoció dels serveis que realitza l’empresa, així com dades identificatives, de localització i de contacte de l’empresa.

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.tecniadxm.com

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre TECNIA DXM SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera l’inici d’una relació comercial amb TECNIA DXM SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TECNIA DXM SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de TECNIA DXM SL .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

TECNIA DXM SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a uns certs usuaris.

TECNIA DXM SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de TECNIA DXM SL . La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de TECNIA DXM SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.